Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksiin!

Tutustu sukkien suunnittelijoihin

Hauskat kuosit marjasukkiimme ovat luoneet kolme sisarusta Katariina, Marjaana ja Eveliina! Lue mistä he ovat saaneet inspiraation Wild Berries -sukkakuoseihin.

Vanhin siskoksista ja nopein marjastaja Katariina on suunnitellut mehukkaat Lakka-sukat. Katariinan lempiväri on vihreä, ja siksi vihreän sävyt päätyivät sukkiin.

Kata, mistä sait inspiraatiosi Lakka-sukkiin?

"Idea sukkakuosiin tuli muistellessani äitini kanssa yhteistä lakkasuonmetsästysprojektia. Meni pari vuotta soita kolutessa, kunnes löysimme Keski-Suomesta paikan, jossa kasvoi lakkaa. Nyt sukkia katsellessani muistelen yhteisiä luonto- ja lakankeruuretkiä."

Keskimmäinen siskokista, Marjaana on suunnitellut Pihlaja-sukat. Marjasmoothiet ovat Marjaanan erityisherkkua, hän juo lasillinen aina aamulla.

Mautsi, miksi juuri pihlaja valikoitui sukkaasi?

”Tutustuin itse vastikään syvemmin tähän ravinnerikkaaseen marjaan, vaikka niitä tällä meillä Hiidenmäellä onkin runsaasti. Yllätyin kuinka paljon hyviä ravinteita tämä runsaskuituinen marja sisältää, mm. C-vitamiinia, K-vitamiinia ja folaattia. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä pihlajanmarjoista hilloa omenan kera, ja oikein ihanasti makunystyröitä potkaiseva siitä tuli! Mielestäni pihlajanmarjan piti päästä sukkakuosiksi!

Nuorin siskoksista, Eveliina on suunnitellut Puolukka-sukat. Eveliina on marjoilla höystettyjen aamupuurojen suurkuluttaja.

Eve, kuinka puolukat päätyivät sukkakuosiksi?

"Olen aina pitänyt puolukan kirpeydestä ja pirteydestä. Puolukat ovat päätyneet aamupalani lisukkeeksi rutiinin omaisesti jo vuosien ajan, sillä niistä koen saavani energiaa ja vauhtia niin arki- kuin vapaapäiviinkin. Leikkisän ja väririkkaan kuosin myötä toivon puolukkasukkien tuovan vauhtia ja hyvää mieltä myös muidenkin päiviin!"

Lahjakortti