Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksiin!

Syksyn sisustustrendit 2020

Syksy tuo tullessaan kirkkaita värejä ja luontoa sisustukseen! Valkoisuus saa poistua tieltä ja herkullisilla väreillä saa tuoda ilmettä sisustukseen. Kaarevat muodot ovat trendikkäitä sekä luonnonmukaisuus näkyy myös sisustuksessa.

Herkulliset värit

Vaikka vuodenajat vaikuttavatkin sisutuksen värimaailmaan, on värikäs koti nyt trendikäs! Esimerkiksi klassista sinistä ja sitruunan keltaista löytyy sisustuskauppojen huonekaluissa. Väriä saa helposti lisättyä sisustukseen tekstiileillä, joilla saa uuden ilmeen edullisesti. Perinteisesti koristetyynyjä vaihtamalla värimaailman muuttaminen onnistuu helposti. Jos mattosi tarvitsee päivitystä, uuden värikkään maton hankinta on hyvä vaihtoehto. Matoissa näkee kirkkaita värejä erilaisilla kuvioilla.

Kaarevat muodot

Kaarevat muodot ovat tulleet takaisin ja Art Deco, johon kuuluu kaareva muotokieli onkin trendikästä. Kaarevaa muotoa näkyy kaikkialla kuten huonekaluissa, koriste-esineissä ja mattojen kuvioissa. Pyöreät muodot tuovat pehmeyttä tilaan ja luovat turvallisen ja kiireettömän tunnelman.

Luonto

Kuoseissa, väreissä ja materiaaleissa näkyy luonto, sillä inspiraatiota voi hakea esimerkiksi metsän tai järvimaiseman väreistä ja muotokielestä. Luonto siis näkyy sisustuksessa ja trendikkääksi ovat nousseet 1980–1990-lukujen suosikit, kuivakukat. Luonto rauhoittaa ja vähentää stressiä, joten metsän tuominen sisälle on mitä mainioin idea.

Laatu ja kestävyys

Kestävät ja laadukkaat huonekalut ovat suosiossa ja siksi ajankohtaiset trendit näkyvätkin ennemminkin piensisustamisessa, kuten koriste-esineissä ja sisustustekstiileissä. Suomalaiset ovat laatutietoisia mikä on hienoa! Suomalaiset arvostavat myös kotimaista designia. Esimerkiksi Eero Saarinen, Alvar Aalto ja Tapio Wirkkala ovat tuttuja suomalaisille, ja monelta löytyykin jokin suomalaisen suunnittelijan design-kappale.

Lahjakortti