Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksiin!

Milloin viimeksi lähetit postikortin ystävälle?

Olisiko sinunkin mielestäsi ihana löytää postilaatikostasi ihan konkreettinen postikortti? Minusta ainakin olisi!

Harvemmin tänä päivänä lähetetään postikortteja ystäville ja sukulaisille postitse, mikä on toisaalta harmillista, sillä postikortti ilahduttaa ja saa hyvälle tuulelle! Saatuasi postikortin tiedät, että lähettäjällä on ollut ajatus mukana ja hän on ajatellut muistaa juuri sinua henkilökohtaisesti. Eikö olisi itsekin ihana lähettää ystävälle postikortti, kun tiedät, että hän varmasti ilahtuu siitä?

Sosiaalisen median kautta jaetut kuvat ovat ottaneet valtaa perinteisiltä postikorteilta ja onnittelutoivotuksetkin lähetetään useammin sähköisesti. Kuvat ja toivotukset hukkuvat digitaaliseen massaan eikä niitä oikein tahdo myöhemmin muistaakaan.

Jos postikortti lähetetään, se laitetaan usein jostain syystä, kuten esimerkiksi syntymäpäivänä, ystävänpäivänä tai ulkomaan matkalta. Mielestäni postikortin voi kuitenkin lähettää ilman mitään suurempaa syytä ja kertoa muuten vain kuulumisia. Nuorempana tuli läheteltyä ja saatua postikortteja ja käytyä kirjeenvaihtoa serkkujen kanssa ja niitä on hauska lukea aina silloin tällöin ja muistella sitä aikaa. WhatsApissa kirjoitetut viestit ja lähetetyt kuvat häviävät bittiavaruuteen eikä niitä tulee myöhemmin luettua.

Haastaisin sinut lähettämään ystävällesi postikortin jo tänään!

Aurinkoisin terveisin,
Marjaana/Hiisi Hill

Ps. Käy kurkkaamassa Hiisi Hillin persoonalliset postikortit ja tilaa postikortit netistä.

Hiisi Tales -postikortit

Jäätyneet kukat -korttisetti

Kaksiosaiset kortit

Lahjakortti