Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksiin!

Näytä persoonasi korvakorujen avulla!

Ihanaa, että korvakoruja saa niin erilaisia ja eri tyylisiä, joilla täydentää omaa persoonaa! Korvakorut antavat asuun viimeisen, täydentävän silauksen.

Korvakorujen kanssa voi leikitellä. Esimerkiksi kiharoiden hiusten seuraksi voi valita suoralinjaisia ja sileitä koruja. Suorien hiusten vastakohdaksi voi vaikka käyttää erikoisemman muotoisia koruja. Mikään tyyli ei kuitenkaan sulje mitään korumalleja pois, mutta vastakohdilla voi leikitellä. Isot korvakorut ovat tämän päivän juttu ja on hienoa, että on uskallusta käyttää omaan tyyliin sopivia, näyttäviä koruja.

Meidän korvakorumallistostamme löydät luontoaiheisia korvakoruja sekä Suomen historian innoittamia koruja. Toivottavasti löydät mallistosta omasi! Puiset korvakorut ovat ajattomat. Arjessa on ihana käyttää koruja, mutta puiset korvakorut maanläheisyydestä huolimatta sopivat hyvin myös juhlaan.

Korvakoruissamme on käytetty suomalaista koivuvaneria, joka on PEFC- ja FSC-sertifioitu. Käytetty koivuvaneri on ympäristöystävällistä ja valmistettu Suomessa. Korvakorujemme metalliosat ovat kirurgin terästä, joka käy herkkäihoisille ja allergioista kärsiville henkilöille yleensä paremmin kuin muut korumateriaalit.

Meidän yksi suosikkimme ovat Lumimustikka-korvakorut, jotka ovat persoonalliset ja niissä näkyy, kuinka kauniita värejä Suomen luonnosta löytyy.

Pidämme myös kovasti Thora-korvakoruista, jotka sopivat oivasti juhlatyyliin! Niiden yksityiskohtainen muotokieli vetää katseita puoleensa.

Korvakorut ovat mitä ihanin lahja antaa ystävälle! ❤️ Jos haluat lähettää korvakorut suoraan sen vastaanottajalle, lisää kassalla toimitus -kohtaan vastaanottajan tiedot, ja kirjoitamme puolestasi pakettiin mukaan tervehdyksen, kun jätät "Kommentti tilauksen käsittelijälle" -kohtaan haluamasi tekstin.

Persoonallista päivää, uskalla olla oma itsesi!

Lahjakortti