Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksiin!

Näillä pienillä asioilla saat saunanautinnosta vielä rentouttavamman

Sauna on monelle suomalaiselle rentoutumisen ja mielenrauhan paikka, jossa keho lepää ja päivän ajatuksista ja tapahtumista pääsee hetkeksi irti. Pienillä asioilla saa lisätunnelmaa saunaan ja alla muutama vinkki rentouttavaan saunanautintoon.

Saunavihta

Vihtomalla saat jännittyneet lihakset rentoutumaan ja verenkierron vilkastumaan. Näppärimmät tekevät saunavihdat itse, mutta niitä löytyy myös kaupasta valmiina. Saunavihtoja löytyy nykyään jopa muovisena versiona. Aidosta vihdasta saat ihanaa koivun tuoksua saunaan, mutta se roskaa ja koivuallergikoille allergisoimaton muovinen versio on oiva vaihtoehto.

Saunatuoksut

Osa saunojista tykkää käyttää saunatuoksuja. Eteerisiä kasviöljyjä ja parfyymeja sisältäviä saunatuoksuja löytyy monen moista ja parilla tipalla tuoksuöljyä saa kylpylämäistä tunnelmaa. Saunaan löytyy myös löylytuoksupusseja sisältäen kuivattuja koivunlehtiä, joilla saa aitoa koivun tuoksua.

Pienet yksityiskohdat

Pienillä yksityiskohdilla saa helposti uutta tunnelmaa saunaan. Esimerkiksi saunamittareita saa vaikka minä näköisiä ja perinteisten puisten kiulumallien rinnalle on tullut paljon erilaisia design-vaihtoehtoja – eri materiaaleista tehtyjä ja eri värisiä vaihtoehtoja. Kaikennäköistä pientä tavaraa löytyy saunaan, esimerkiksi erilaisia juomajäähdyttimiä ja vuolukiviveistoksia kiuaskivien sekaan, joista saa kauniita yksityiskohtia saunan sisustukseen.

Kauniit tekstiilit

Erilaisilla saunatekstiileillä kuten laudeliinoilla ja saunatyynyillä saa lisättyä väriä ja kauniita yksityiskohtia saunaan. Pellavaiset laudeliina ovat luonnonläheisiä ja tuovat pehmeyttä sisustukseen. Tekstiilisiä laudeliinoja kannattaa käyttää, sillä ne auttavat pitämään saunan puhtaana. Kauniita design-laudeliinoja löytyy nykyään upeilla kuvioilla, joilla voi luoda uutta tunnelmaa saunaan.

Hiisi Hillin laudeliina on valmistettu orgaanisesta pellavasta ja puuvillasta ja se tehty Suomessa. Laudeliinassa on ainutlaatuinen kuviointi ja väreinä pellava, punainen ja vihreä. Käy kurkkaamassa laudeliina täältä!

Rentouttavia saunahetkiä!

Lahjakortti