Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksiin!

Olemme mukana Helsinki Design Marketissa

Hiisi Hill Collections on ensimmäistä kertaa mukana Design Market Onlinessa 2.–4.9.2022! Helsinki Design Weekin supersuosittu varastomyyntitapahtuma palaa Helsingin Kaapelitehtaalle sekä verkkokauppoihin.

HDW on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, joka järjestetään 1.–11.9.2022 kaupungilla ja verkossa. Luvassa on näyttelyitä, juhlia, design-tuotteiden myyntitilaisuuksia, avoimia ovia, muotinäytöksiä ja paljon muuta sekä suurelle yleisölle että alan ammattilaisille. Hiisi Hill Collections on mukana Design Marketi Onlinessa eli täällä verkossa. Muistathan seurata meitä, niin pysyt kuulolla Design Week -tarjouksistamme!

Helsinki Design Weekin teema on tänä vuonna “Olemme avoinna”

Avoimuus on kaiken kriittisen ajattelun ja muotoilussa oleellisen kehityksen edellytys. Uteliaana ja vastaanottavaisena pysyminen on valinta. Avoin tunnustaa oman keskeneräisyytensä: ristiriitoja täynnä olevalla alallamme on kestämättömiä käytäntöjä ja kehitettävää on myös tasa-arvon ja monimuotoisuuden suhteen. - Anni Korkman / Helsinki Deisgn Week 

Lue lisää täältä!

Tämän vuoden HDW teema - Olemme avoinna - tarkoittaa meille avoimuuden lisäksi ennakkoluulottomuutta sekä rohkeutta. Juuremme ovatkin hotellitoiminnassa, joka toimi ponnahduslautana hypätessämme kohti uutta ja kiehtovaa suuntaa. Nykyistä toimintaamme lähdimme ennakkoluulottomasti sekä rohkeasti kokeilemaan, ja täällä vielä ollaan!

Tuotteissamme vallitsevat teemat ovat paikallinen luonto ja historia. Suunnittelussa avoimuus tarkoittaa meille uteliaisuutta ympäristöämme kohtaan sekä inspiroitumista luonnostamme ja kulttuuriperinnöstämme. Näitä ajatuksia ammentamalla haluamme jatkuvasti löytää uusia tapoja esittää sekä kiteyttää meille tärkeitä teemoja tuotteissamme.

Lahjakortti