Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksiin!

Sukissamme käytetyt materiaalit

Mistä Hiisi Hillin sukat on tehty ja mistä sukissa käytetyt langat tulevat? Mitä ominaisuuksia eri sukkamateriaaleilla on?

Sukkien materiaalit

Sukissamme käytetään vain parhaita, huolellisesti valittuja eurooppalaisia lankoja, jotka ovat testattuja. Niissä ei käytetä terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita, ja sukkien langat täyttävätkin Öko-Tex 100 -standardin. 

Öko-Tex 100 -standardi on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelm. Standardi rajoittaa tiettyjen haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä ja sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Puuvillasukkien materiaalit

Puuvillasukissamme on 80% puuvillaa, 15% polyamidia ja 5% elastaania. Puuvilla on yksi eniten käytetty luonnonkuitu langoissa ja tekstiileissä. Se tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Puuvillalla on hyvä pesunkestävyys ja kosteuden imukyky.

Polyamidi on erityisen vahva keinokuitu, jolla on todella hyvä kulutuksenkesto. Siksi sitä käytetäänkin usein puuvillan ja villan seassa anten sukille paremman kestävyyden.

Elastaani on taas hyvin joustava tekokuitu, joka palautuu muotoonsa. Sitä ei käytetä yksinään, vaan aina jonkun toisen kuidun kanssa. Sukissa elastaania käytetään, jos tarvitaan istuvuutta ja joustavuutta kuten resorineuloksissa.

Merinovillasukkien materiaalit

Merinovilla on tehokkaasti kosteutta siirtävä lämmin luonnonmateriaali. Se on luonnostaan antibakteerinen ja estää siten tehokkaasti hajuja aiheuttavien bakteerien muodostumisen. Merinovillasukat lämmittävät jalkoja talvipakkasilla, mutta ovat erinomaiset myös kesäisin vaikkapa retkeilyssä kosteutta siirtävän ominaisuutensa takia. Sukissa on käytetty ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa ja vain eurooppalaisia lankoja.

Olipa sinulla etsinnässä naisten sukat tai miesten sukat, kurkkaa valikoimamme tästä! Hiisi Hillin värikkäät sukat tuovat piristystä päivään! Sukkamme ovat kestäviä sekä laadukkaita ja suunniteltu sydämellä sinulle!

Sukkaostoksille!


Lahjakortti